Ljud

Snedtänkt (2021 )


Sedan höstterminen 2021 klipper jag Snedtänkt, en podd om sånt inga andra poddar om som görs för Sveriges Radio av Kalle Lind Kulturarbete AB.

Kärlek är ett brev som aldrig skrevs (2020)


Fristående digital singel med Del III. Jag spelar trummor och klaviatur. Fick några varma ord från bland annat Hymn och

Kult Magasin.

The Cherry Kicks EP (2020)


Dubbelsingel med sidoprojektet Mona Tumba Slim Club. Jag spelar piano och sjunger. Ingen har någonsin skrivit om eller uppmärksammat Mona Tumba Slim Club, men de här låtarna tycker jag är värda en lyssning eller två.

Tre (2019)


Del III:s tredje ep. Inspelad i The End Studios utanför Lund, där Thåström gjorde Skebokvarnsv. 209, vilket ju är coolt. Jag spelar trummor, piano och gitarr och har varit med och skrivit några av låtarna. Finns i fysisk form på något så modernt som kassettband.


Blev bland annat recenserad i Hymn (7/10).

Armours (2018)


Ibland spelar jag med Helena Sundströms soloprojekt mine to keep. Bland annat på den här skivan där jag spelar gitarr på några spår. Det finns också en video till singeln "Blazes" som min kära vän Isabell Kirstinä har gjort. Finns utgiven på vinyl.

Nätterna som aldrig tog oss någonstans (2017)


Del III:s andra ep, som enligt vissa också är vår bästa. Jag spelar gitarr och klaviatur och sjunger. Är även medkompositör till några av sångerna. Finns på 7"-vinyl.


Den här fick väldigt fina recensioner av bland annat Hymn (7/10) och Gaffa (5/6).

Himmelen ikväll (2016)


Fristående singel med Del III, men från samma session som Nätterna som aldrig tog oss någonstans. Jag spelar trummor och klaviatur. Vår basist Isabell Kirstinä har även gjort en fantastisk video, som man kan se här.

Guds dotter EP (2016)


Del III:s försa ep. Inspelad helt live utan pålägg. Jag sjunger och spelar gitarr. Är även medkompositör till samtliga låtar. Vi gjorde också en musikvideo till "Kom närmare", som man kan se här. Finns på 7"-vinyl.